Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΤΕ ΠΑΛΙ 24ωρο ΡΕΠΟ;



Η ερώτηση που θα είχε ενδιαφέρον να απαντηθεί είναι εάν το Σ/Κ (συνδικαλιστικό κίνημα) έχει κάποια δράση που να μπορεί να αντιπαλέψει την εκάστοτε δοτή κυβέρνηση, του χρηματιστικού υπερεθνικού κεφαλαίου(καθώς και του βιομηχανικού και εφοπλιστικού) όπου ρίχνει τις εργαζόμενες-λαϊκές μάζες στην ανεργία στην πείνα και την εξαθλίωση. Και αυτό δεν είναι υπερβολή. Όπως δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το Σ/Κ και τα κόμματα που το ελέγχουν είναι τόσο εξαρτημένα από το καθεστώς, οικονομικά και πολιτικά, όπου δεν τολμούν να δώσουν τους απαιτούμενους για την εποχή επαναστατικούς αγώνες.

Σε τη αποσκοπούσε μια 24ωρη απεργία, όταν στο προηγούμενο διάστημα είχαμε δύο αναποτελεσματικές 48 ωρες; Και γιατί να συμμετέχουν μαζικά οι εργαζόμενοι σε μία απεργία όταν είναι σίγουρη η αναποτελεσματικότητα της; Αντίθετα οι εργαζόμενοι θα ήταν διατεθειμένοι να στηρίξουν μαζικά μια ηγεσία που θα την εμπιστεύονταν και που θα τους καλούσε, ως συνδικαλιστικό κίνημα και ως κόμματα,να κατέβουν έξω από την Βουλή και να διαδηλώνουν αποφασιστικά. Όχι μόνο μία μέρα αλλά όσο θα χρειαστεί για να ανατραπούν οι Παπαδήμιοι βουλευτές των τριών ξενόδουλων κομμάτων.

Σε αυτή την περίπτωση, τα συνδικάτα και τα κόμματα της αριστεράς, θα έπρεπε να προτάξουν ένα πρόγραμμά Εθνικής Ανεξαρτησίας και σοσιαλιστικής ανοικοδόμησης της χώρας μας, αντί να βασίζονται και να στηρίζουν τους μηχανισμούς τους στον κρατικό και ευρωπαϊκό κορβανά.

http://www.facebook.com/apofasismenoisedrasi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...