Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Πλουτίζειν και δοξάζεσθαι δια των διαπιστώσεων !!

Σπάζουμε το κεφάλι μας να βρούμε λύση στα οικονομικά μας αδιέξοδα... κι η λύση βοά μπροστά μας, καθημερινά !
Θέλεις να πλουτίσεις χωρίς να εργαστείς; Βαφτίζεις 'εργασία' τις διαπιστώσεις σου και γεμίζεις χρήμα και δόξα, σε 12 βήματα:

1. Διαπιστώνεις τα κακά και ολέθρια που σε τριγυρίζουν και τα κοινοποιείς στον κύκλο σου με λεπτομερή τεκμηρίωση.
2. Διαπιστώνεις ότι συμφωνούν μαζί σου και τους χρησιμοποιείς διαδίδοντας πόσοι πολλοί σε ακολουθούν στις Διαπιστώσεις σου για τους ανάλγητους που κυβερνούν.
3. Όσο πιο φωναχτά Διαπιστώνεις την κοινωνική αδικία, τόσο περισσότεροι σε ακολουθούν και... μπαίνεις σε ένα πολιτικό κόμμα εκθέτοντας τις Διαπιστώσεις σου.
4. Διαπιστώνεις πως όσο πιο επιδέξια κοινοποιείς τις Διαπιστώσεις σου για τις ελλείψεις των κυβερνώντων, τόσο ανεβαίνεις στην εκτίμηση των προϊσταμένων του κόμματός σου.
5. Σε διορίζουν προϊστάμενο και, επίσημα πλέον, σου δίνουν αντικείμενο την συνεχή απαρίθμηση και αξιολόγηση των Διαπιστώσεων για τις ελλείψεις και τις κοινωνικές αδικίες.
6. Οι ικανότητές σου να τεκμηριώνεις τις Διαπιστώσεις σου σε ανεβάζουν ψηλά στην κομματική πυραμίδα κατόπιν έγκρισης των εκτός Ελλάδας προϊσταμένων, οπότε περιστοιχίζεσαι πλέον από λαγωνικά- υφισταμένους, που ξετρυπώνουν και Διαπιστώνουν τα τρωτά των ντόπιων κομματικών αντιπάλων.
7. Αναγορεύεσαι αρχηγός του κόμματος, αφού οι εξαιρετικές σου ικανότητες να Διαπιστώνεις τα τρωτά και τα άδικα και να τα τεκμηριώνεις, εμπνέουν τους προϊσταμένους σου εκτός Ελλάδας, οι οποίοι σε χρυσώνουν για να τους εξυπηρετήσεις.
8. Αναγορεύεσαι Πρωθυπουργός, αφού οι Διαπιστώσεις σου για την κοινωνική αδικία και τα τρωτά των αντιπάλων, οδηγούν τους εκτός Ελλάδας προϊσταμένους να αποσύρουν τον προηγούμενο, φθαρμένο κυβερνήτη και να κατευθύνουν τους ψηφοφόρους να σε ανεβάσουν στην κορυφή για να Διαπιστώσεις τα τρωτά, τις ελλείψεις και τις κοινωνικές αδικίες.
9. Έρχεται η μοιραία στιγμή να τα κάνεις σκατά, διότι έτσι οφείλεις στους προϊσταμένους εκτός Ελλάδας που σε οδήγησαν στην κορυφή, οπότε Διαπιστώνεις πως οφείλεις να τους δικαιολογήσεις στους ντόπιους ψηφοφόρους, μέσα από αλεπάλληλες Διαπιστώσεις.
10. Έρχεται η πλέον αμφιλεγόμενη αλλά και χρυσοφόρα στιγμή να Διαπιστώσεις απέναντι στους οργισμένους ψηφοφόρους σου πως είχες κάθε δίκιο να τα κάνεις σκατά διότι φταίνε αυτοί που είναι διεφθαρμένοι, τεμπέληδες και βλάκες.
11. Καταφέρνεις να πείσεις κάποιους Έλληνες με τις Διαπιστώσεις σου πως το ψάρι, ειδικά στην Ελλάδα, δεν βρωμάει απ' το κεφάλι όπως στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά από την ουρά, δηλ. από τον απλό Έλληνα ο οποίος έχει ελαττωματικό DNA και οδηγεί και τον πιο αγαθό και άξιο κυβερνήτη στην αποτυχία.
12. Οι υπόλοιποι Έλληνες, που δεν πείθονται από τις τεκμηριωμένες Διαπιστώσεις σου, είναι άξιοι της μοίρας τους διότι όφειλαν, αντί να προσπαθούν να αποφύγουν τον βιασμό, να Διαπιστώσουν πως έπρεπε να καθίσουν να τον απολαύσουν.

Ioanna Fraguia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...