Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο στρατός θα ακυρώσει το νέο μνημόνιο!


Άρθρο αξιωματικού των ενόπλων δυνάμεων που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο απειλεί με επέμβαση του στρατού κατά του μνημονίου. Ο αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, πρόεδρος της οργάνωσης "Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων" (www.sysmed.gr) τονίζει ότι ο ελληνικός λαός "πολύ σύντομα θα τιμωρήσει τους ξένους και ντόπιους δυνάστες του". "Η απάντηση (ΣΣ στα δεύτερο μνημόνιο) βρίσκεται στην καρδιά όλων των Ελλήνων πολιτών. Και είναι σίγουρο ότι, μαζί με τους Έλληνες στρατιωτικούς, πολύ σύντομα θα δοθεί δημοκρατικά.". Μήπως η λέξη "δημοκρατικά" αποτελεί άλλοθι;

Όλο το άρθρο

Το δεύτερο μνημόνιο, ταφόπλακα του Ελληνικού λαού, διατάσσει την άμεση μείωση στα ειδικά μισθολόγια το ελάχιστο της τάξεως του 10% (χωρίς να προσδιορίζει το ταβάνι).

Ανοίγει επιτέλους η συζήτηση και πολύ σύντομα θα δούμε ποιοι θέλουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και ποιοι όχι. Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (www.sysmed.gr) έχει διαλαλήσει με όλη την ένταση της φωνής του και τον τρόπο που του επιτρέπεται ότι, ήδη, το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτικών έχει, πλέον, φτάσει στο ναδίρ. Αλληλένδετα στοιχεία, όσο και να θέλει ο οποιασδήποτε να το αμφισβητήσει, είναι το ηθικό με την αμοιβή του παρεχόμενου έργου. Το ηθικό των στελεχών είναι ο πολλαπλασιαστής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέχρι και σήμερα, δυστυχώς, ο Έλληνας στρατιωτικός ποτέ δεν αμείφθηκε και συνεχίζει να μην αμείβεται για αυτό που παρείχε και εξακολουθεί να παρέχει. Την ασφάλεια της Χώρας μας και την εδαφική της ανεξαρτησία και ακεραιότητα. Ακόμη και μέσα στα ειδικά μισθολόγια είναι ο χαμηλότερα αμειβόμενος. Ο μισθός του υπολείπεται των λοιπών. Δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τους δικαστικούς, ούτε με τους καθηγητές Πανεπιστημίων, ούτε με τους Αρχιερείς, ούτε με τους γιατρούς του ΕΣΥ κλπ.

Τα 2 τελευταία χρόνια λοιδορήθηκε βάναυσα και συκοφαντήθηκε από χείλη ανώτατων κυβερνητικών παραγόντων, δημιουργώντας στον Ελληνικό λαό την εικόνα ενός εργαζόμενου που παρεργάζεται σε βάρος του συνόλου. Προσπάθειες από άλλα κυβερνητικά στελέχη για ανύψωση του ηθικού πέφτουν στο κενό. Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Η πραγματικότητα αμείλικτη. Άδειες τσέπες και φαγωμάρα στην οικογένεια. Μεγάλος αριθμός συναδέλφων στρατιωτικών (ιδίως χαμηλόβαθμων) δεν μπορούν να συντηρήσουν την οικογένειά τους. Τα παιδιά υποσιτίζονται. Τα έξοδα μεγαλώνουν. Οι Τράπεζες με το τηλέφωνο στο χέρι πιέζουν. Θα σας κάνουμε ρεζίλι στην Υπηρεσία απειλούν. Τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις στην Υπηρεσία δυσανάλογα με τις παροχές. Μα τι να κάνουμε πια; Χωρίς κάρβουνο η μηχανή δεν μπορεί να δουλέψει.

Η απάντηση βρίσκεται στην καρδιά όλων των Ελλήνων πολιτών. Και είναι σίγουρο ότι, μαζί με τους Έλληνες στρατιωτικούς, πολύ σύντομα θα δοθεί δημοκρατικά. Ο Ελληνικός λαός πολύ σύντομα θα τιμωρήσει τους ξένους και ντόπιους δυνάστες του.

Δυστυχώς οι ξένοι και ντόπιοι Τροϊκανοί απεργάζονται σχέδια υποδούλωσης της Χώρας, εξαθλίωσης των πολιτών της και αφανισμού της. Αποδυνάμωση και αποψίλωση των Ενόπλων Δυνάμεων και καταπίεση των στελεχών τους. Μάλλον, όμως, καρβέλια ονειρεύονται. Ξεχνούν κάτι. Την υπερηφάνεια του Ελληνικού λαού και το πείσμα των Ελλήνων στρατιωτικών. Τη ενότητά τους στις δύσκολες καταστάσεις. Το συλλογικό αγώνα τους για την ανατροπή της δυσκολίας. Τη ρήξη τους με τους δυνάστες. Την ελευθερία τους.

Ας διαβάσουν ιστορία. Πλούσια με πάμπολλα παραδείγματα και προσφερόμενα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα.. Μπορεί κάποιοι, εκ των υπογραφόντων, να μην διάβασαν τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τους εφαρμοστικούς νόμους, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να διαβάσουν Ελληνική ιστορία. Να ξεφυλλίσουν τις σελίδες της. Να παραδειγματιστούν και να σκεφτούν. Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τα αποτελέσματά τους. Όχι τα βαρύγδουπα λόγια και τις φανφάρες. Αυτά εκστομίζονται, ακούγονται, καταγράφονται και, ιδίως, στη σημερινή εποχή, πετάγονται στον «Καιάδα». Δεν λαμβάνονται υπόψη. Ας το καταλάβουν κάποιοι. Η καλύτερη τακτική είναι η σιωπή. Πράττω αυτό που πιστεύω και κρίνομαι. Αυστηρά και αμείλικτα. Και να ξέρουν πολύ καλά ότι ο αυστηρότερος κριτής όλων μας είναι τα δακρυσμένα μάτια των Ελληνόπουλων. Τα παγωμένα χείλη των παιδιών μας. Τα τρεμάμενα χέρια τους. Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα ψελλίσουν. Μαζί με τους γονείς τους θα πράξουν αυτό που πρέπει.

http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/blog-post_5900.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...