Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η αναφορά ΣΟΚ του ΔΝΤ που καταργεί την Δημοκρατία


Εντολή μνημονίου η συγκυβέρνηση...
Να γιατί μιλούσαν για συγκυβέρνηση και μετά έτρεχαν να τα μπαλώσουν...
Δείτε τι περιλαμβάνεται στην αναφορά του ΔΝΤ (Request for Extended Arrangement Under the Extended Fund Facility) με το νέο μνημόνιο ΙΙ, που θα υπογραφεί από τους νενέκους στην βουλή.
Το ΔΝΤ τα γράφει όχι το Economist ή η Wall Street Journal..
Δείτε τι γράφει για τις εκλογές και την συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ...

Μετά από αυτό να δούμε ποιος θα ψηφίσει αυτό το τερατούργημα, αυτό το έκτρωμα, την ταφόπλακα της οικονομίας και της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/03/blog-post_7946.html
Σελίδα 37 της αναφοράς του ΔΝΤ για το νέο μνημόνιο (Request for Extended Arrangement Under the Extended Fund Facility)
Πολιτικές διαβεβαιώσεις.
Οι συμφωνίες που συνήφθηκαν με τις αρχές έχουν λάβει ευρεία πολιτική υποστήριξη μέσα από μια μεγάλη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, για ένα πλαίσιο νόμου που καλύπτει τις λεπτομέρειες του ΜΟΧΠ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ).
Επιπλέον, οι σημερινοί ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν δεσμευθεί δημοσίως σχετικά με τους στόχους του προγράμματος και τα βασικά μέτρα πολιτικής για λογαριασμό των κομμάτων τους, τώρα σε όλη την προεκλογική περίοδο και πέρα από αυτήν. Αυτά τα δύο μέλη του σημερινού συνασπισμού, που βρίσκονται αντίστοιχα στα αριστερά και δεξιά του πολιτικού φάσματος, είναι επίσης ιστορικά τα δύο πλέον εξέχοντα ελληνικά πολιτικά κόμματα.
Η Νέα Δημοκρατία σήμερα προηγείται στις δημοσκοπήσεις. Σε κάθε περίσταση, με δεδομένο το σημερινό πολιτικό κατακερματισμό, το ένα ή τα δύο αυτά κόμματα είναι πιθανό να εμπλακούν σε έναν συνασπισμό μετά τις εκλογές.
Σελίδα 226
Δήλωση Θάνου Κατσάμπα, Αναπληρωτή Εκτελεστικού Διευθυντή για την Ελλάδα, 15, Μάρ, 2012
Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι. Η κρίση είναι οικονομική και κοινωνική, αλλά η κυβέρνηση συνασπισμού με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Λουκά Παπαδήμου, πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδα και πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει το πολιτικό τοπίο και να εξασφαλίσει την υποστήριξη των δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων, του Σοσιαλιστικού Κόμματος με επικεφαλή τον κ. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ), και του Συντηρητικού Κόμματος με επικεφαλή τον κ. Σαμαρά (Νέα Δημοκρατία). Ακόμη και εάν διεξαχθούν εκλογές στο εγγύς μέλλον (η ακριβής ημερομηνία είναι ακόμα αβέβαιη), ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι όποιος διαδεχθεί τον κ. Παπαδήμο θα συνεχίσει τις πολιτικές που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής στήριξης.
Υ.Γ

Ο κ. Θάνος Κατσάμπας ήταν μέχρι τον Φεβ.201 Βοηθός-Διευθυντή στο Τμήμα Δημοσιονομικών Υποθέσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου
και σήμερα είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...