ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Αριστεροφανείς...

Διαβάζουμε κάποια πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να διαβάζουν οι ψηφοφόροι των «επαναστατικού» ΣΥΡΙΖΑ. Εγκεκριμένος ο «αριστερός» Τσίπρας κι από το «Αμερικανικό» Λόμπι των Ιμπεριαλιστών.Ήσυχοι οι τοκογλύφοι για το Τραπεζικό Σύστημα κατά την «επανάσταση» του ΣΥΡΙΖΑ. Το Λόμπι είναι χαρούμενο που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ Ρωσική επιρροή στα κανάλια και στο τραπεζικό σύστημα...γι'αυτό άλλωστε οι «επαναστάτες κι αντισυστημικοί» του ΣΥΡΙΖΑ προβάλλονται μετά μανίας ΟΛΗ ΜΕΡΑ από τα ΜΜΕ των εφοπλιστών. Μετά τις εκκαθαρίσεις της 17ΝΟΕ-ΜΟΣΑΝΤ ... όλα τα ΜΜΕ και οι περισσότεροι εφοπλιστές υπηρετούν πλέον το Λόμπι.
Αυτό που αξίζει να προσέξουμε είναι ότι πριν από μερικές δεκαετίες οι Δεξιοί ήταν οι αντιπρόσωποι των Σιωνιστών και των συμφερόντων τους στην περιοχή ...ενώ πλέον την αντιπροσωπεία έχουν αναλάβει οι Αριστεροί .. Το χρήμα και τα συμφέροντα των ξένων αποφασίζουν ΠΟΙΟΙ θα μας κυβερνήσουν και ποιες πολιτικές θα ακολουθήσουν. Στις μέρες μας ...οι εθνικιστές είναι φτωχοί και πάνε φυλακή ενώ οι κομμουνιστές βρίσκονται σε κορυφαίες θέσεις, είναι εκατομμυριούχοι και μένουν στα Βόρεια Προάστια.
>>>Ο κ. Νίκος Παππάς και η κυρία Λούκα Κατσέλη έδωσαν πρόσφατα διαβεβαιώσεις σε τραπεζίτες της Alpha Bank και της Eurobank ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο τραπεζικό σύστημα σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως κάποια τραπεζικά στελέχη αλλά και μεγαλοδημοσιογράφοι μνημονιακών συγκροτημάτων έχουν ξεθαρρέψει και στήνονται τα βράδια στον «Παπαγάλο», που έχει γίνει το στέκι των μεγαλοπαραγόντων της Κουμουνδούρου.<<<
Δημοσίευση σχολίου