Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Άμεσο μπότοξ με διατροφή!

Δε χρειάζεται να είσαι γιατρός ώστε να φτάσεις στο συμπέρασμα ότι όταν μια τροφή, απελευθερώνει τα αγγεία σου, δυναμώνει το συκώτι σου, διευκολύνει το πάγκρεας σου, σε κάνει αυτονόητα και πανέμορφη!
Εμείς που ανήκουμε στη  η γενιά των 40 και κάτι, πέσαμε σε μια μεγάλη πλάνη και αργήσαμε να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει μαγικό χάπι ομορφιάς και υγείας. Κι αυτό γιατί  μεγαλώσαμε με τις συστάσεις της “επιστήμης”. Γαλουχήθηκαμε με την νοοτροπία του μαγικού χαπιού και του “ισχυρού” καλλυντικού και αργήσαμε να καταλάβουμε ότι αυτό που έλεγαν οι γιαγιάδες μας, πως
δηλαδή, ότι τρώγεται, καλό είναι να τα αλείφουμε και στο πρόσωπο μας, ήταν αλήθεια!
Σήμερα θα μιλήσουμε όμως για την ομορφιά από μέσα. Ότι θα συστήσω, εφαρμόζεται άνετα και ως μάσκα δέρματος, αλλά παρόλα αυτά, θα επιμείνουμε στη διατροφή. Προσωπικά θεράπευσα το δέρμα μου και το έκανα καλύτερο από ότι ήταν στην ηλικία των 20 μου χρόνων! Έχει την υγρασία που χρειάζεται, απαλλάχθηκε από μια ιδιόμορφη ακμή η οποία με ακολουθούσε σε κάθε ηλικία και η όψη του δείχνει πιο υγιής, σήμερα στα 44. Προσοχή δεν συστήνω τις παρακάτω συνταγές ως πανέμορφη, αλλά ως μια γυναίκα που σήμερα, βλέπει τον εαυτό της σε καλύτερη αισθητική κατάσταση από ότι χθες, χάρη στη διατροφή.
Φράουλες!Τρέξτε και προμηθευτείτε άμεσα! Είναι ο καιρός τους!! Αν σας αρέσουν τα παγωμένα επιδόρπια, κάντε αυτό που κάνω κι εγώ. Βάλτε τες στην κατάψυξη, έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αρκετά κιλά. Βγάλτε 6-8 φράουλες τη φορά, αφήστε τες λίγο να ξεπαγώσουν κόψτε τες φετούλες και προσθέστε ωμό κακάο. Για το τέλος, συμπληρώστε ένα φυσικό γλυκαντικό ώστε να γίνει σιροπιαστό το αποτέλεσμα σας. Μπορεί να είναι σιρόπι στέβιας ή χαρουπόμελο ή απλά μαύρη ζάχαρη. Εσείς διαλέγετε!! Ανακατέψτε τα όλα μαζί και ξαναβάλτε το για λίγο στη κατάψυξη (4- 10 λεπτά) ώστε να <σιροπιαστούν» και να ομογενοποιηθούν τα υλικά από τα υγρά της φράουλας και απολαύστε ένα καταπληκτικό γλυκό χωρίς ενοχές που σας ομορφαίνει αμέσως! Το πρωί που θα σηκωθείτε θα δείτε το δέρμα σας πανέμορφο και θα σας το πουν και οι άλλοι!!
  • Φυσικά εννοείτε πως μπορείτε να  φάτε τις φράουλες σας και σκέτες!
Καρότα: Δεν χρειάζονται πολλά. Δύο φρεσκοκομμένα καρότα, λεμόνι και ξύδι ή και σκέτα και απολαύστε τα! Τα καρότα μάλιστα, την άλλη μέρα δίνουν αυτό το καροτοειδές χρώμα της ομορφιάς. Σύμφωνα με τους ερευνητές το χρώμα αυτό που προσφέρουν τα καρότα θεωρείτε πιο σέξι ακόμη και από το πιο βαθύ τροπικό μαύρισμα. Κι επειδή ο ήλιος κάνει κακό, και προοδευτικά μας γερνάει, ρίξτε το στα καρότα. Κάνει μάλιστα καλό και στους πνεύμονες των καπνιστών καθώς τους προστατεύει από τον καρκίνο. Τα καροτινοειδή, όπως έχουν αποδείξει διάφορες έρευνες, αυξάνουν την αντανάκλαση του φωτός στο δέρμα, παρέχοντας αντηλιακή προστασία. Η β-καροτίνη ενεργεί ως φυσικό αντηλιακό με άμεση φωτοπροστατευτική δράση.
Συμβουλή: Ο ιδανικός συνδυασμός τους για την απορρόφηση από τον οργανισμό όλων των θρεπτικών τους συστατικών, είναι το αβοκάντο. Το καρότο χρειάζεται λίπος  για να λειτουργήσει καλύτερα. Αν παρόλα αυτά δεν έχετε αβοκάντο, μια χαρά είναι και το ελαιόλαδο!
Μυστικό. Ένας χυμός από δύο καρότα, σας κόβει άμεσα την επιτακτική ανάγκη σας για γλυκό!
Σύσταση: Μην υπερκαταναλώνεται καρότα λόγο της βιταμίνης Α που σε υπερδοσολογία γίνεται τοξική. Οι διαιτολόγοι συστήνουν καθημερινή λήψη 70 γραμμαρίων.
Γλυκοπατάτα!
Καταναλώστε την το βράδυ και το πρωί δείτε τον εαυτό σας στα καλύτερα του! Τα μάτια σας, λάμπουν! Το δέρμα σας επίσης και όσο για τα οφέλη που προσφέρει είναι ίδια με εκείνα του καρότου! Αν δεν μπορείτε να την φάτε σκέτη, συνδυάστε την με πράσινα φυλλώδη λαχανικά και ψήστε την μαζί με πατάτες. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο τρόπος που τα μαγειρεύεται. Να μην θυμίζει ψησταριά ο Θανάσης. Λίγο λάδι, αρκετό λεμόνι για λάμψη και υγεία και νοστιμιά, ρίγανη πιπέρι, καρυκεύματα της φύσης ένα σωρό και ότι σας αρέσει. Η διατροφή της ομορφιάς δεν είναι δίαιτα και στέρηση. Είναι απλώς διαφορετική επιλογή.
Ωμό κακάο:
Επίσης προσφέρει άμεση και λαμπερή ομορφιά. Η κατανάλωση του ωμού κακάο φέρνει λάμψη και σφρίγος στην επιδερμίδα ενώ περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά και από το πράσινο τσάι.. Έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά (βιοφλαβονοειδή) τα οποία προστατεύουν από βλάβες στο DNA, ιογενείς βλάβες, καρκίνο, δερματοπάθειες κτλ.
Κόλπα για να το φάτε ωμό: Ανακατέψτε το με μέλι κι ελάχιστο νερό ίσα για να ομογενοποιηθεί και να γίνει σαν σοκολάτα κουβερτούρας. Πασπαλίστε το σκέτο πάνω σε φρούτα. Του ταιριάζει ειδικά η ώριμη μπανάνα: Επίσης υπέροχος συνδυασμός ομορφιάς με άμεσα αποτελέσματα.
 Ένα καλό διατροφικό κόλπο που κάνουν οι ωμοφάγοικαι τρελαίνει τον ουρανίσκο, είναι το εξής: Παίρνετε μια πολύ ώριμη μπανάνα, την χτυπάτε στο μπλέντερ ή την λιώνετε με το πιρούνι, ρίχνετε μέσα ωμό κακάο και την βάζετε στην κατάψυξη. Γίνεται παγωτό! Αν σας αρέσουν τα πολύ γλυκά, μπορείτε να προσθέστε και μέλι. Δε θυμάμαι η συνταγή πόσες ώρες λέει να το διατηρήσουμε στην κατάψυξη πριν το καταναλώσουμε. Εγώ επειδή δεν είμαι και πολύ τυπική σε αυτά, μετά από μια ώρα το πολύ το τρώω (αν δεν υποκύψω στα πρώτα 10 λεπτα). Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ καλός και για πρωινό.Δίνει εξαιρετική δύναμη κι ενέργεια. Μη ξεχνάτε ότι η μπανάνα αποτελεί το τρόφιμο των πρωταθλητών!
  • Επίσης καλή επιλογή είναι να καταναλώνετε και ωμούς σπόρους κακάο σαν υπερτροφή. Αν μπορείτε και δεν σας κοστίζει, φροντίστε το κακάο να είναι βιολογικό.
Βρώμη και κρεμμύδιγια απίστευτη λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα χωρίς σπυράκια και διχρωμίες. Εδώ θα χρειαστείτε μια εβδομάδα, αλλά τελικά η υπομονή σας θα σας ανταμείψει. Δεν θα πιστεύεται τι μπορούν να κάνουν αυτές οι δύο υπερτροφές μαζί! Τρώτε αποκλειστικά κάθε βράδυ, βρώμη και ξερό κρεμμύδι (μπορείτε να το σερβίρετε στον εαυτό σας) ως σαλάτα με λάδι, ρίγανη λεμόνι η ξύδι ή και τα δύο μαζί. Αν είστε στρατιώτης σε αυτό το πρόγραμμα, θα δείτε τον εαυτό σας τόσο όμορφο όσο και αν παραγγέλνατε ανανέωση με μεσοθεραπεία σε ινστιτούτο!
Λιναρόσπορος! Κάθε μέρα ένα κουταλάκι του γλυκού. Καταπολεμά τις λεπτές ρυτίδες γιατί περιέχει ελαστίνη! Είναι πάμφθηνο και προσφέρει ανεκτίμητα οφέλη. Συστήνεται από τους διατροφολόγους ειδικά σε όσους δεν τρώνε και δεν αγαπούν τα ψάρια. Ενισχύει τη λειτουργία της καρδιάς και προσφέρει νεότητα! Εντάξτε το στην καθημερινότητα της διατροφής
Επιλογές σε κρέας για κολλαγόνο!
Όταν θέλετε να είστε όμορφη μέσω της διατροφής, είναι καλύτερα να αποφεύγεται τις πρόχειρες λύσεις του φαγητού και οπωσδήποτε το κρέας. Η επιδερμίδα δε μπορεί να λάμψει με σουβλάκι δυστυχώς. Παρόλα αυτά έχετε 2 εναλλακτικές επιλογές πολύ καλές. Μπορείτε να πάρετε κολλαγόνο από δύο είδη κρέατος. Από μπούτι κοτόπουλου και από ελαφρά μαγειρεμένο μοσχαρίσιο κρέας ποντίκι. Οι κολλώδεις ίνες του, αυτό το περίεργο ζελέ των αγγείων του ζώου, δίνει άφθονο κολλαγόνο και σας ομορφαίνει. Να θυμάστε πάντα, ότι το κρέας, είναι βλαβερό για την υγεία μας και κατ επέκταση για την ομορφιά μας, λόγω των αντιβιοτικών που ταΐζουν στα ζώα,  πριν μας τα πασάρουν. Αν όμως είστε κρεατοφάγος, και θέλετε να τρώτε κρέας, τότε προτιμήστε βιολογικό. Αν αυτό σας κοστίζει, εκτιμήστε τις κότες, από την αυλή του χωριού.
Τι με ασχημαίνει άμεσα!!!
Επεξεργασμένα τρόφιμα. Ετοιματζίδικα φαγητά. Επεξεργασμένες σάλτσες και επιλογές από ταχυφαγεία. Ειδικά οι σάλτσες με βάση τη μαγιονέζα. Για το τέλος άφησα τη ζάχαρη!! Αποφύγετε την όπου μπορείτε. Υπάρχει μια παρανόηση στον κόσμο ότι η ζάχαρη πρέπει να αποφεύγεται μόνο από τους διαβητικούς. Στη πραγματικότητα όμως συστήνεται η αποφυγή της σε κάθε ασθένεια. Ψάξτε να βρείτε εναλλακτικές που σας ταιριάζουν και ξεμπερδέψτε μαζί της. Η ζάχαρη ασχημαίνει το δέρμα και μας κάνει καταθλιπτικούς στη διάθεση. Πέρα από όλα όμως, η χημεία της, μας προπονεί για μελλοντικές ασθένειες. 
Αυτές είναι οι πρώτες τροφές sos που δημιουργούν αποτελέσματα μπότοξ στην επιδερμίδα. Θα επανέλθουμε και με άλλες. Καλές ομορφιές και καλή απόλαυση!
Επείγουσα συμβουλή:Είμαστε ότι τρώμε και η ομορφιά σίγουρα έρχεται από μέσα. Γι αυτό προσέχετε τι τρώτε. Μια σύσταση που δε πρέπει ποτέ να ξεχνάτε, είναι να μην τρώτε άσχημα συναισθήματα! Μη τρώτε το θυμό σας, τη δυσαρέσκεια σας, τύψεις και ενοχές. Απομακρυνθείτε από αυτούς που σας ταΐζουν τον τοξικό εαυτό τους για να επιζήσουν και μετά ασχοληθείτε ιαματικά με τη διατροφή σας. Προσφέρεται αγάπη στον εαυτό σας. Τώρα!
Το θέμα δεν αποτελεί ιατρική σύσταση. Ενημερωθείτε από το γιατρό ή το διαιτολόγο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...