ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Δουλίτσες...

Οι Τσετσένοι μισθοφόροι της Δύσης , έπιασαν δουλειά στη Ρωσία του Πούτιν. 19 νεκροί ... το κατόρθωμα των τοκογλύφων...που θέλουν να επιβάλλουν στον Πούτιν να εγκαταλείψει την Ουκρανία , τη Συρία και την Τουρκία ώστε επιτέλους η Νέα Τάξη , να συνεχίσει ανεμπόδιστη τον δρόμο της.
Όπως σε όλες τις περιπτώσεις των εχθρών της Νέας Τάξης ... οι τοκογλύφοι αντιτάσσουν τους εχθρούς των εχθρών τους. Απέναντι στον πρώην πράκτορα της KGB και Χριστιανό Πούτιν ... τοποθετούν "αυθόρμητους" πάνοπλους Ισλαμιστές ... ώστε η επίθεσή τους να φανεί ..."αυτονόητη" και πηγάζουσα εκ των θρησκευτικών και ιδεολογικών διαφορών. Τους ίδιους Τσετσένους μισθοφόρους επιστράτευσαν στη Συρία για να πετύχουν την ανατροπή του Άσαντ.
Αυτό που χαρακτηρίζει τους μισθοφόρους των τοκογλύφων είναι η απανθρωπιά τους. Το ότι δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν και μωρά για να ικανοποιήσουν τους σιωνιστές χρηματοδότες τους. Κι όλοι θυμόμαστε την επίθεση σε Ρωσικό σχολείο στο BESLAN με πάνω από 385 νεκρούς κυρίως μωρά παιδιά. Εντελώς "συμπτωματικά" οι χρηματοδότες και οργανωτές του εγκλήματος εκείνου αποδείχθηκαν να είναι από την φιλοισραηλινή Σαουδική Αραβία και το φιλοισραηλινό Κουβέιτ .
http://en.wikipedia.org/wiki/Beslan_school_hostage_crisis
Μία ενδιαφέρουσα εταιρία μισθοφόρων τρομοκρατών ...είναι και η GLOBAL CST.
Δείτε σχετικό video που διαφημίζει τις "υπηρεσίες" που προσφέρει. Πελάτης τους και το κράτος της Κολομβίας...
https://www.youtube.com/watch?v=ZZvHfRgbBPA
http://www.mcclatchydc.com/…/113919_wikileaks-us-saw-israel…
Μήπως γνωρίζει κανείς την εταιρία G4S ; Απασχολεί μόνον 620.000 ανθρώπους. Έχει παράρτημα και στην Ελλάδα. Είναι ένας ιδιωτικός στρατός που αναλαμβάνει από τη φύλαξη της ελίτ, τη μεταφορά χρημάτων ή εγκληματιών, μέχρι και την ασφάλεια στη Δυτική Όχθη στην Παλαιστίνη . Συμπτωματικά έχει τον ΙΔΙΟ Διευθυντή με την αμερικανοεβραϊκή Noble ... που θα εκμεταλλευτεί το αέριο της Κύπρου.
Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει δραματικά χωρίς να το αντιληφθούμε επειδή τα ΜΜΕ μας απασχολούν και μας αποπροσανατολίζουν .... πότε με τις σκανδαλιές και τα πείσματα του "διανοούμενου" Ρωμανού , πότε με το διαζύγιο ή την εγκυμοσύνη της Ελένης και πότε με το πουλάκι του Μπουμπούκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: