ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Τραπεζίτες και Ελληνικό κράτος

Θα προσέξατε ότι οι δεκάδες Οικονομολόγοι μπουρδολόγοι που μας επιβάλλει το σύστημα μέσω των καναλιών των εφοπλιστών διαφωνούν επί δεκαετίες για το αν χρειάζεται περισσότερο ή λιγότερο κράτος αλλά ποτέ δεν θέτουν το ερώτημα της ανάγκης για ΑΤΟΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. Αυτή την "περίεργη" έννοια που έχει αφαιρεθεί απ'ολόκληρη την βιβλιογραφία των οικονομικών επιστημών δεν τολμούν ούτε να την συλλαβίσουν δημοσίως. 
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε μία τεράστια τεκμηριωμένη εργασία σχετική με το μεγάλο μυστικό των πουλημένων κυβερνήσεων που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρονται για το καλό μας. Θα καταλάβετε γιατί στο άκουσμα της λέξης Rothschild...η καρδιά τους σταματάει να χτυπά. Προωθήστε το ...ειδικά στους αριστερίζοντες που άρχισαν να πετούν στα σύννεφα με το που ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε όλους τους πρασινοφρουρούς και τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ.
Η αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που θα μας ενώσει...όσους φυσικά ενδιαφέρονται γι'αυτήν.
Όσοι αρνούνται να δουν την αλήθεια...είναι γιατί δεν τους συμφέρει για τις λαμογιές τους.Οι Τραπεζίτες Rothschild, το νεοσύστατο Ελληνικό Κράτος και η Εθνική Τράπεζα Το 1821 στην Ελλάδα έλαβε χώρα η επανάσταση των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με πρωτεργάτες τον Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Υψηλάντη, Καραΐσκάκη, Κανάρη, Μπουμπουλίνα κτλ. Οι Γνωστές παρεμβάσεις των ξένων και των…
WWW.LOGIOSERMIS.NET

Δημοσίευση σχολίου