Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Γερμανία: Έλληνες δώστε μας Γη και Ύδωρ...


Η Γερμανία, σε κάτι παραπάνω από μισό αιώνα, ζητά και πάλι γη και ύδωρ από την Ελλάδα...


Γράφει ο Ελ. Σκοπευτής

Εάν ως υπόθεση εργασίας, θεωρήσουμε πως τα πράγματα θα έπρεπε να γίνονται όπως τα θέλει η κ. Μέρκελ, δηλ. τα υπερχρεωμένα κράτη να παραδίδουν την εθνική τους κυριαρχία, τότε θα έπρεπε τουλάχιστον αυτό να σημαίνει πως τα χρήματα που δίδονται σε αυτό το κράτος, δεν θα δίδονται ως δανεικά.
Δεν μπορείς, ενώ από τη μία δανείζεις και μάλιστα με εξωφρενικά επιτόκια αποκομίζοντας τεράστια κέρδη όπως η Γερμανία, από την άλλη να ζητάς και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας αυτού που δανείζεις. Εν ολίγοις δεν του τα χαρίζεις, του τα δανείζεις.


Όπως όμως και να έχει το πράγμα, είναι προφανώς αδιανόητο να παρατηρεί ολόκληρη η Ευρώπη, τη Γερμανία και την κ. Μέρκελ να επιχειρεί το 4ο Ράιχ και να μην εξεγείρεται.


Μήπως λοιπόν τώρα, αρχίζουμε να κατανοούμε το που το πήγαινε από την αρχή η Γερμανία; Μήπως αυτός ήταν και είναι ο λόγος που οι Γερμανοί, αφού πρώτα μας καταλήστευσαν με χίλιους δύο τρόπους (κατοχικά δάνεια, πολεμικές καταστροφές, άρνηση πολεμικών αποζημιώσεων, siemens, μίζες, γερμένα υποβρύχια και πολλά άλλα), τώρα παριστάνουν τους τιμητές των πάντων και ζητούν γη και ύδωρ από την Ελλάδα; Μήπως αυτή ήταν εξαρχής η επιδίωξή τους και έως ότου την επιτύχουν, με την βοήθεια πάντα της "ελληνικής" κυβέρνησης, θα συνεχίσουν να βάζουν εμπόδια στη λύση του δημιουργημένου και συντηρούμενου από τους ίδιους "ελληνικού προβλήματος;"


Εάν δεν το έχει αντιληφθεί ο ευρωπαίος πολίτης, το πρόβλημα της Ευρώπης δεν είναι η Ελλάδα, αλλά για άλλη μία φορά είναι η Γερμανία. Μία Γερμανία που με πρόσχημα και θύμα την Ελλάδα, για πολλοστή φορά στην ιστορία της, επιχειρεί να βάλει τον εαυτό της στη θέση του ηγέτη κατακτητή. Μία Γερμανία που παριστάνει το δάσκαλο που κουνάει το δάκτυλο στην "κακή" Ελλάδα και τη διατάζει για δεύτερη φορά, μέσα σε κάτι παραπάνω από μισό αιώνα, να της παραδώσει την εθνική της κυριαρχία. Μία Γερμανία που στηρίχτηκε σε ξένες πλάτες και μία εξ αυτών ήταν και της Ελλάδας, όταν της χαρίζονταν δάνεια και υποχρεώσεις μετά τον Β' Π.Π. τον οποίο η ίδια προκάλεσε.

Η Ελλάδα κύριοι της Ευρώπης, δεν υπήρξε ποτέ φασιστικό κράτος με επεκτατικές βλέψεις. Η Ελλάδα, δεν επικαλέστηκε ποτέ θεωρίες άριας φυλής. Δεν εισέβαλε ποτέ σε άλλο κράτος διαλύοντάς το και αφήνοντας ερείπια. Η Ελλάδα, δεν αρνήθηκε ποτέ να δείξει αλληλεγγύη και ποτέ της δεν κοστολόγησε αυτήν της την πράξη όπως κάνετε του λόγου σας ως χριστιανοί και φιλάνθρωποι. Η Ελλάδα, δεν κατάσφαξε λαούς και δεν διέπραξε ολοκαυτώματα ... κύριοι της Ευρώπης.



Ερωτώ λοιπόν. Από πότε αυτοί που καταγράφηκαν ως σφαγείς και τύραννοι από την Ιστορία, δικαιούνται τώρα να ομιλούν και να παριστάνουν τους τιμητές; Από πότε οι βάρβαροι και με Ιστορία ολίγων αιώνων, γίνονται διδάσκαλοι και τιμωροί που με περισσή κυνικότητα, ζητούν την παράδοση της ελληνικής κυριαρχίας στα χέρια τους;


Μας χρωστάτε και δεν σας χρωστάμε κύριοι. Εάν εσείς απαιτείτε τα χρήματά σας, με αυτά τα μέσα και αυτούς τους τρόπους που συνιστούν γενοκτονία, τότε υποχρεούμαστε κι εμείς να απαιτήσουμε την ίδια σας την ύπαρξη. Ύπαρξη την οποία και αναμφίβολα μας χρωστάτε, διότι εάν δεν είχε υπάρξει ετούτη εδώ η χώρα ως ανάχωμα στους διαχρονικούς εξ ανατολάς κινδύνους, τώρα μάλλον δεν θα είχε χρειαστεί να ενοχληθεί η Ιστορία από την παρουσία σας. Και αυτό είναι το λιγότερο!


Εάν παρόλα αυτά κ. Μέρκελ, θεωρείτε την Ελλάδα εύκολο στόχο, τότε προφανώς κάνετε κι εσείς το ίδιο ολέθριο λάθος που έκανε κάποτε ο προκάτοχος και ομοϊδεάτης σας και διαψεύσθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αν ονειρεύεστε να αποτελειώσετε εσείς ο, τι αυτός άρχισε, να είσαστε σίγουρη πως ο ελληνικός Λαός θα αποδειχθεί ο χειρότερος εφιάλτης σας.


Απαράδεκτη η Γερμανία, απαράδεκτη η Ευρώπη, απαράδεκτη και η όποια κυβέρνηση κράτους δεχθεί παράδοση εθνικής κυριαρχίας. Εάν θέλουν κατάκτηση της Ελλάδας οι "φίλοι" κι "εταίροι" Γερμανοί, ας έλθουν να την καταλάβουν.


Θα δουν πως το '40 ... ούτε κι εμείς το έχουμε ξεχάσει.

http://el-skopeftis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...