Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ... ή ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ !


Έφτασε λοιπόν η ώρα. Μια πολύ επικίνδυνη ώρα. Κάποιοι, κάποτε, όταν ξανάλθε τούτη η ώρα, αναφώνησαν ... "ή ταν ή επί τας"... κάποιοι "Μολών Λαβέ" ... κάποιοι άλλοι "Λευτεριά ή Θάνατος" .... και κάποιοι είπαν "ΟΧΙ". Και όλοι είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Έζησαν ή πέθαναν με ψηλά το κεφάλι. Σαν Έλληνες.

Η ίδια ώρα, ξανάλθε τώρα για εμάς και ζητά τη δική μας απόκριση. Τι θα κάνουμε ...

Η επίθεση κατά του ελληνισμού από αυτήν την κυβέρνηση αλλοεθνών και αλλοθρήσκων, είναι ολομέτωπη και σε καθολικό επίπεδο. Υγεία, παιδεία, θρησκεία, γλώσσα, ήθη, έθιμα, βιοτικό επίπεδο, παντού... Η επόμενη φάση προβλέπει σοβαρότατη εκτροπή του πολιτεύματος και το ήξεραν από την αρχή όλοι τους. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τους ενδιέφερε όπως έλεγαν, το πολιτικό κόστος όσων έπραξαν και συνεχίζουν να πράττουν.

Ας μη γελιόμαστε. Τούτοι δεν είναι Έλληνες. Και δεν είναι απλά κάτι άλλο. Είναι το χειρότερο είδος ανθέλληνα που υπήρξε ποτέ και δυστυχώς τους φτάσαμε στα ανώτατα αξιώματα. Χαίρονται με την καταστροφή και την εξαθλίωση των Ελλήνων που καθημερινά προκαλούν. Φαίνεται στα πρόσωπά τους, την ίδια ώρα που λένε πως πονάνε.

Κανείς "σωτήρας", όση καλή διάθεση κι αν έχει, δεν μπορεί πλέον να κάνει το παραμικρό. Πέσαμε στην παγίδα και η παγίδα είναι βαθιά. Μας κορόιδεψαν, μας είπαν ψέματα, μας εξαπάτησαν και τώρα παίζουν την τελευταία πράξη ενός έργου που είχε στηθεί και σκηνοθετηθεί δεκαετίες πριν. Για εμάς, χωρίς εμάς.

Για άλλη μία φορά λοιπόν, είμαστε εμείς ο ελληνικός λαός που καλείται. Αν μας φωτίσει πλέον ο Θεός, έστω την ύστατη στιγμή και πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, τότε ίσως ακόμα και τώρα, να μην είναι πολύ αργά. Αν καταλάβουμε πως το σύστημα εξουσίας Πασοκ και ΝΔ που εντέχνως μας έφερε εδώ σήμερα, θα πρέπει όχι απλά να εξαφανιστεί, αλλά και να πληρώσει πανάκριβα για όσα έπραξε κατά του έθνους, τότε ίσως ακόμα δεν είναι πολύ αργά. Αν καταλάβουμε πως το πολιτικό σύστημα έχει σαπίσει εδώ και χρόνια και το αποβάλλουμε παντελώς από τον πολιτικό βίο της χώρας, τότε ίσως υπάρχει χρόνος.

Όσο Πασοκ και ΝΔ θα εναλλάσσονται στην εξουσία βασιζόμενοι στην κοντή μας μνήμη, τόσο η Ελλάς θα βυθίζεται.

Με μία διαφορά. Ο, τι γίνει τώρα, ο, τι κάνουμε τώρα, ο, τι καταλάβουμε τώρα. Εάν δώσουμε, έστω και άλλη ΜΙΑ ευκαιρία σε τούτο το άθλιο σύστημα των τελευταίων 37 ετών .... απλά ... Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Μ Ε !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ... ή ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ !

http://el-skopeftis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...