ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Οι "σύμμαχοί" μας ...θέλουν και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ συμμετοχή στην καταστροφή και την "κηδεία" της Συρίας

Κι ακούμε στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Λυριτζή - Οικονόμου ...από κάποιον που έμαθε το ποίημα του καλά ...για να μπορέσει να κάνει καριέρα...στους υπονόμους της Νέας Τάξης ότι ... ΚΑΛΩΣ συμμετέχουμε στην επίθεση κατά της Συρίας , αφού είμαστε υποχρεωμένοι λόγω των συμμαχιών μας (ΝΑΤΟ ,ΕΕ, ΟΗΕ) ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε μελλοντικά τη βοήθειά αυτών των "ευαγών"¨Οργανισμών όταν μας χρειαστεί.
Δηλαδή θα σκοτώσουμε κι εμείς μερικές χιλιάδες άμαχους που δεν γουστάρουν να δίνουν το αίμα τους στους Rothschild ...ώστε να μας προστατεύσουν οι επικυρίαρχοι όταν χρειαστεί. Τι μας διδάσκει η εμπειρία ; Να μας προστατέψουν ΠΩΣ ;
Όπως με την Κύπρο ; Όπως με τα Ίμια ; Όπως με την αναγνώριση των Σκοπίων ως "Μακεδονία" ; Όπως με τα Σεπτεμβριανά στην Κωνσταντινούπολη ; Όπως με τη καταστροφή της οικονομίας που προκάλεσαν με τις πλαστές δραχμές επί κατοχής ; Όπως με την απώλεια της Βορείου Ηπείρου ; Όπως με τη Μικρασιατική Καταστροφή ; Όπως με τον εμφύλιο ;
Πόσες "ένδοξες" στιγμές μας προσέφεραν οι "καλοί" μας "σύμμαχοι ;
"Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες" ... κι εμείς ανατριχίλα....! Δηλαδή στην πράξη...
"Βάλτε εσείς το ΑΙΜΑ και τα ΟΠΛΑ (με δανεικά) ώστε να παραμείνετε στο χαρέμι των Rothschild κι εμείς θα φωνάζουμε εκ του ασφαλούς ..."Ζήτω, Ζήτω οι ήρωες Έλληνες! "
"Οι Ολυμπιακοί στη χώρα που τους γέννησε" ...κι άλλη ανατριχίλα εμείς ...
Δηλαδή στην πράξη ...
"Πληρώστε με αίμα 30 ΔΙΣ δανεικά ευρώ για μερικά τσιμέντα και μερικά βεγγαλικά για να θαμπωθούν οι ιθαγενείς ... κι εμείς θα φωνάζουμε " ΓΕλλάδα Μπράβο!"
Περιττό να σας πω ... την καταγωγή του Καλατράβα. Δεν υπάρχει ιστορία "αυθεντικής" επιτυχίας ... χωρίς "Θείο" άγγιγμα...
Η Ελλάδα τελικά θα βοηθήσει δήθεν τους "φίλους" μας τους Κούρδους ! Αυτούς που χρόνια αγωνίζονται κατά των "εχθρών" μας των Τούρκων. Δεν θα πρέπει να απορεί κανείς αργότερα αν οι Τούρκοι θελήσουν να ενισχύσουν τους Σκοπιανούς και τους UCKάδες για να καταλάβουν οι ηγέτες μας τι σημαίνει ...φουστιά και πισώπλατη μαχαιριά.
Εννοείται ότι τελικός στόχος είναι ο Σύριος ηγέτης Άσαντ...τον οποίο τα Σιωνιστικά ΜΜΕ δεν κατάφεραν να τον μετατρέψουν σε μπαμπούλα που απειλεί την Παγκόσμια Ειρήνη.
2-3 ΜΑΪΜΟΥ-βίντεο με δήθεν εκτελέσεις πρακτόρων της USAID/NED από πολεμιστές - rapper και DJ ντυμένους ...NINJA ... που το δίκτυο των σιωνιστικών ΜΜΕ έβαλε στα σπίτια όλου του πλανήτη ... πέτυχαν τον στόχο τους.
Έπεισαν εκατομμύρια ανθρώπους ...να θέλουν να εξολοθρευτεί άμεσα αυτή η μαυροφορεμένη απειλή ...γιατί μετά έχουμε να ασχοληθούμε και με την επόμενη απειλή...αυτή του ιού Έμπολα!
Τα χιλιάδες βίντεο εκτελέσεων Συρίων αμάχων κι αιχμαλώτων από τους μισθοφόρους του Ισραήλ που προηγήθηκαν για να φτάσει το κοντέρ στους 100.000 νεκρούς και μερικά εκατομμύρια πρόσφυγες....δεν προβλήθηκαν ποτέ.
Οι "σύμμαχοί" μας ...θέλουν και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ συμμετοχή στην καταστροφή και την "κηδεία" της Συρίας με τον ίδιο τρόπο που όλοι ρίχνουν με το χεράκι τους λίγο χώμα στον νεκρό κατά την ταφή... (Διασπορά της ευθύνης ...για την μελλοντική αποποίηση προσωπικών ευθυνών)
Δημοσίευση σχολίου