Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Πανικός στις τράπεζες …


Η Ασυδοσία των Τραπεζών και των Εισπρακτικών εταιρειών Συνεργατών τους , η “αλληλέγγυα” αντιμετώπιση τους απο το κράτος το οποίο πάιρνει μέτρα κατά του λαού με σκοπό να μπορέσει να δανειστεί και να στηρίξει με ρευστό τις υπο-κατάρευση τράπεζες, και η μηδενική ανοχή του κόσμου σε ξεπερασμένα συστήματα κοινωνίας που στηρίζονται στη χρηματο-πιστωτική φούσκα πυραμίδα, γέννησαν ιδέες “αντίδρασης” πολιτών , που μέσω μπλογκς και ιντερνετ προσπαθούν να αντισταθούν….Συμετέχουμε στη διάδοσή δράσεων , και σας προτρέπουμε να διαβάσετε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο ,για να καταλάβετε πως με ενα μαζικό τρόπο δράσης μπορούμε και σαν απλοί πολίτες-καταθέτες να γκρεμίσουμε το χάρτινο πύργο τους που καταδυναστεύει εκατομύρια οικογένειες….Η Ελλάδα πρωτοτυπεί σε αυτή την κίνηση που ΑΝ φέρει αποτελέσματα , μπορεί να είναι απαρχή μίας παγκόσμιας αλλαγής.Το θέμα είναι να το πιστέψουμε και να δράσουμε και εμείς με ενα ενιαίο τρόπο….(πηγές απο blogs: axinosp, teiresias,pitsirikos,skeftomastellinika ):

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BANK-RUN ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Κάντε αναζήτηση στο google: “bank run”.

Τότε θα καταλάβετε ότι ο πρωθυπουργός δεν φοβάται ούτε μολότοφ, ούτε πέτρες, ούτε βόμβες και πολύ περισσότερο δεν φοβάται το βρισίδι που τρώει κάθε μέρα. Αυτό που φοβάται, αυτό που τρέμει, αυτό που τον κάνει να μην κοιμάται, είναι ο εφιάλτης ενός “bank run”!

Τι είναι αυτό;;;

RUN=ΤΡΕΧΩ & BANK=ΤΡΑΠΕΖΑ. Δηλαδή να τρέξουν όλοι στην τράπεζα και να πάρουν τις καταθέσεις τους!

Γιατί;

Είναι πολύ απλό: Έχετε την εντύπωση ότι οι τράπεζες σας δανείζουν χρήματα που έχουν από τις καταθέσεις των άλλων; Σας δανείζουν, με τοκογλυφικό επιτόκιο και με τις πλάτες της κυβέρνησης, λεφτά που ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει! Όταν εσύ συνάπτεις ένα δάνειο αυτοί πατάνε μερικά κουμπιά στο πληκτρολόγιο και “εξ’ ουρανού” χιλιάδες ευρώ μπαίνουν στον λογαριασμό σου. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ…

Γιαυτό και αν πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους, οι τράπεζες θα καταρρεύσουν! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΝ και σε χρεώνουν με αστρονομικά επιτόκια για λεφτά που ΕΣΥ δανείστηκες από κεφάλαια που ΑΥΤΟΙ δεν έχουν! Απλά στηρίζονται στο γεγονός ότι ποτέ δεν θα πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους από τους λογαριασμούς τους…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΕΙΑ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ.

Και έχει όνομα η φτέρνα! Την λένε “bank run”. Δεν απορείς πως είναι δυνατόν ΟΛΕΣ οι χώρες του πλανήτη να έχουν χρέος;;; Σε ΠΟΙΟΝ χρωστάνε; Είναι μια νόμιμη πυραμίδα-φούσκα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο και με την στήριξη των κυβερνήσεων. Δεν με πιστεύετε; Κάντε μια αναζήτηση στο google: “Fractional reserve banking How it works” και διαβάστε το άρθρο στην wikipedia.

Μορφωθείτε αντί να πετάτε πέτρες. Μορφωθείτε αντί να σκοτώνετε πισώπλατα όπως σκοτώνουν οι τρομοκράτες. Μορφωθείτε αντί να πετάτε μολότοφ και να σκοτώνετε αθώους ανθρώπους στην “marfin”. Με μολότοφ δεν κλείνει η “marfin”. Με μολότοφ πεθαίνουν αθώοι συνάνθρωποι μας.

Όσο περισσότερη βία χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ θα είσαι σκλάβος των συμφερόντων των αφεντικών σου!

ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Νομιμότατα και συνταγματικά! Θα τους νικήσεις με τα ίδια τους τα όπλα με τα οποία τώρα σου πίνουν το αίμα.

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Ακούστε τώρα και αυτό: Θέλετε να δημιουργήσετε παγκόσμια αλλαγή; Εάν το χρέος της μικρής Ελλαδίτσας έριξε τον Dow Jones, η ανάληψη των χρημάτων σας από τις τράπεζες θα τον καταποντίσει!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ!

Πάρτε τα χρήματα σας από τις τράπεζες και γίνετε εσείς, η αρχή του ντόμινο που θα αλλάξει τον κόσμο! Αυτόν που έχτισαν οι αρχαίοι Έλληνες τον κατέστρεψαν οι τράπεζες και οι διεθνώς διεφθαρμένοι πολιτικοί. Ας συντονιστούμε λοιπόν όλοι σε μια ημερομηνία-επανάσταση:

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ 1/6/2010 (τρίτη, πρώτη Ιουνίου) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Διευκρίνιση για όσους βλέπουν πολύ τηλεόραση.

Επειδή το δημοσίευμα αναφέρετε στο νόμισμα που έχουμε τώρα και όχι αυτό που θά έχουμε. Και πέρα απο την πτώχευση και το πότε θα ανακοινωθεί .

‘Οποιος κρατήσει το ευρώ (έστω και στο συρτάρι) δεν χάνει την αξία του αφού δεν είναι τοπικό νόμισμα της Ελλάδος αλλά νόμισμα της Ευρωζώνης .

Όσοι μπερδεύουν αυτά τα δύο σημαίνει οτι βλέπουν πολύ τηλεόραση και πρέπει να την ελαττώσουν.

2. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ BANK-RUN
Κίνηση 1 :Κάνουμε όλοι ανάληψη (για ποσά κατω των 10.000 € ) ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ 1/6/2010 (τρίτη, 1η Ιουνίου)
και για ποσά ΑΝΩ των 10.000 € ειδοποιουμε οτι θα κανουμε αναληψη την 8/6/2010 (τρίτη, 8 Ιουνίου)

Κίνηση 2 :Κάνουμε όλοι ανάληψη (για ποσά άνω των 10.000 € ) ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ 8/6/2010 (τρίτη, 8 Ιουνίου)

Κίνηση 3 : 22/6/2010 (τρίτη, 22 Ιουνίου) Ληξη προθεσμιας για ανάληψη ΟΛΩΝ των καταθεσεων …αν και για μερικους ειναι πολυ αργα αυτη η ημερομηνία για να σωσουν τις καταθεσεις τους

Ειδησεογραφία απο μπλογκς:

Πανικός στους τραπεζίτες και στην κυβέρνηση από την πρωτοβουλία πολιτών για ανάληψη των καταθέσεων την 1η Ιουνίου. Ξέρεις τι είναι να έχεις εξαγοράσει όλους τους καναλάρχες και τους τηλεδημοσιογράφους, να τους έχεις πνίξει στις διαφημίσεις τραπεζών και να έρχονται οι κανονικοί πολίτες και να απειλούν πως θα σηκώσουν τις καταθέσεις τους, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους; Και πώς να τους αντιμετωπίσεις, όταν είναι γνωστό πως όλοι οι κλέφτες έχουν ήδη μεταφέρει τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό;

Ήδη, υπάρχει η σκέψη οι τράπεζες να μείνουν κλειστές την 1η Ιουνίου, ώστε να αποτραπούν οι πολίτες από το να σηκώσουν τις καταθέσεις τους.
Παράλληλα, τα επιτόκια καταθέσεων θα φτάσουν το 25%, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η ανάληψη χρημάτων.
Η κυβέρνηση θα ζητήσει από τους πολίτες να κάψουν τη Βουλή -για να ξεχαρμανιάσουν-, αλλά θα τους παρακαλέσει να αφήσουν τις καταθέσεις τους στις τράπεζες.
Ο Μανώλης Κραψής και ο Γιάννης Πρεκεντέρης θα μας ζητήσουν να διαδηλώσουμε την 1η Ιουνίου -ή ακόμα και να τα κάνουμε λίμπα στο κέντρο της Αθήνας-, αρκεί να μην σηκώσουμε τις καταθέσεις μας από τις τράπεζες.
Επίσης, ο Γιώργος Φράγκας –ο οποίος έχει ήδη μεταφέρει τις καταθέσεις του στο εξωτερικό – θα κάνει έκκληση (μαζί με τον Νίκο Χατζηπαπάρα) και θα ζητήσει από τους Έλληνες να σκεφτούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και να μην κάνουν ανάληψη των καταθέσεών τους.
Αλήθεια, τόσοι τραγουδιστές, τόσοι γιατροί, τόσοι δικηγόροι και τόσοι μόδιστροι φοροδιαφεύγουν, αλλά πώς γίνεται και δεν υπάρχει ούτε ένας φοροφυγάς ανάμεσα στους καναλάρχες, τους μεγαλοεκδότες και τους μεγαλοδημοσιογράφους; Εντάξει, όλοι υποψιαζόμασταν πόσο τίμιοι είναι ο κ. Μπόμπολας και η κυρία Τρέμη, αλλά -ανάμεσα στους υπόλοιπους- δεν υπάρχει κανένας φοροφυγάς; Όχι ε;
Η πρώτη είδηση των επόμενων ημερών δεν έρχεται από την κυβέρνηση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Κομισιόν, τους βαρόνους των ΜΜΕ και τα τηλεπαπαγαλάκια. Η πρώτη είδηση έρχεται από τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι κάνουν ανάληψη των καταθέσεών τους την 1η Ιουνίου και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αυτό είναι προκλητικό! Ούτε δημοκρατία να είχαμε!
Είναι και μια χρυσή ευκαιρία να διαπιστώσουμε ποιοι από τους τόσο επαναστατημένους μπλόγκερ –οι οποίοι μόνο μπλόγκερ δεν είναι- είναι αγορασμένοι από τις τράπεζες και παίζουν έναν εξαιρετικά αηδιαστικό ρόλο. Δεν είναι δύσκολο να τους διακρίνεις. Αν και είναι πολύ επαναστάτες, δεν τους αρέσει καθόλου αυτή η πρωτοβουλία. Θα χάσουν τους χορηγούς.
(Για έναν φίλο που μου γράφει πως διάβασε για την πρωτοβουλία ανάληψης των καταθέσεων και σε «εθνικοπατριωτικά» μπλογκ –και το θεωρεί αρνητικό-, να πω πως, κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτήν την ώρα δεν υπάρχουν πατριώτες και μη πατριώτες. Ένας λαός είμαστε – δεν είμαστε πολλοί. Αν η Ελλάδα χαθεί, χάνεται για όλους τους Έλληνες – ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων και πεποιθήσεων. Επίσης, ποτέ στη ζωή μου δεν έχω γραφτεί σε κόμμα, ούτε ακολουθώ κάποιο κόμμα – τώρα πια, δεν ψηφίζω καν (ώρα είναι -εκτός από αναρχικό- να με πουν και υπερπατριώτη). Δεν είναι ώρα για τσακωμούς. Ας πάρουμε πρώτα πίσω τη χώρα μας και μετά μπορούμε να σκοτωθούμε μεταξύ μας με την άνεσή μας.
TRUELIES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...