Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

4η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Δεν αναγνωρίζουμε το Διορισμένο Πρωθυπουργό υπό εντολή της Νέα Τάξης!

Καλησπέρα Ελληνίδες και Έλληνες.
Δυστυχώς η ιστορία αυτού το ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ τόπου επαναλαμβανέται!
Ο "νέος" πρωθυπουργός είναι ο Λούκας Παπαδήμος σύντροφος του Ροκφελέρ, τραπεζίτης, για να ολοκληρώσει το έργο του χρηματοπιστωτικού παγκόσμιου συστήματος μέχρι τις κατοχικές εκλογές ή δεν θα ξαναγίνουν ποτέ.

Πάλι δικαιωνόμαστε για την 3η Ανακοίνωση, που σας είπαμε ότι θα διορίσουν πρωθυπουργό με "αορίστου χρόνου", πρέπει να είναι μέλος της λέσχης Bilderbeng και να εκτελεί απ' τους Γερμάνους, σας υπενθυμίζω πριν έρθει στην Ελλάδα ο Παπαδήμος έκανε μια "στάση" στην Γερμανία για να πάρει εντολή τι μέτρα, τι χαράτσια, τι συνοδευτικές δεσμεύσεις που θα μας φέρουν αυτές τις δύσκολες μέρες και επίσης παραχώρηση Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Ο Σαμαράς ο δήθεν παρτιώτης έπαιξε καλά το ρόλο του που έλεγε συνέχεια: "Δεν έχω πρόβλημα ποιό πρόσωπο θα αναλάβει την ηγεσία" κι επίσης το ίδιο ο τούμπας ο Καρατζαφέρης, ότι προτιμούσε τον Παπαδήμο. Και συμφώνησαν επειδή είναι μέλος της λέσχης Bilderbeng!
Τόσο απλά και ξεκάθαρα! Διότι όλοι αυτοί έχουν σπουδάσει από ΑΜΕΡΙΚΗ και πολλές εντολές έχουν πάρει. Για τους υπόλοιπους (Κ.Κ.Ε., ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,Μπακογιάνη, Κουβέλης, κ.α.) θα έρθουν η σειρά τους να πάρουν καρέκλα ας ζητάνε και να φωνάζουν συνέχεια Εκλογές, τα κάνουν για να πιστέψει ο Έλληνας πως έχουμε ακόμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Η Νέα Τάξη και οι Γερμανοί άλλη μία φόρα δόρισαν την Νεα Δοσιλογική - Κατοχική Κυβέρνηση,μετά από πολλά χρόνια, από το '40 και δυστυχώς οι Έλληνες είναι βαθιά υπνωτισμένοι και φοβούνται να κάνουν αντίσταση και επανάσταση, διότι μην χάσουν το μίσθο, την σύνταξη, το επίδομα, την δουλειά τους κ.α.
Εμείς σας πληροφορούμε ότι έτσι κι άλλιως θα τα χάσετε χωρίς να το καταλάβετε και θα 'ναι ήδη αργά, πως εσείς τα δεχόσετε ΕΥΚΟΛΑ όχι δύσκολα.
Μας θεώρουν εύκολους και άδυναμους δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια γι' εσάς από εκείνους.

Ελληνίδες και Έλληνες, από 'δω και πέρα εμείς ώς Έλληνες Youtubers συνεχίζουμε τον αγώνα μας κατά την Κάρτα του Πολίτη, κατά την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, δεν αναγνωρίζουμε Δημοψηφίσματα όσο η χώρα είναι ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ και φυσικά τους υπόλοιπους 5 κοινούς στόχους.
Όσο για τις Εκλογές; Θα δείτε πως θα πούν ότι θα συγκρίνουν ποια κυβέρνηση είναι καλύτερη ή παλιά ή "νέα" και θα μπορούν να δώσουν παραπάνω μήνες ή χρόνια θητείας για το "καλό" μας. Δυστυχώς άλλοι αποφασίζουν εμάς, δηλαδή οι ξένοι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι.... γι' αυτό εκλογές ξεχάστε το, Ελληνίδες και Έλληνες είναι το χέρι σας να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ και να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ, μην περιμένετε από εκείνους να σας σώζουν, διότι αυτή την στιγμή αυτό κάνετε, κάθοντας στο σπίτι σας το ποιός θα έρθει να σας σώζει ή ποτέ θα γίνουν εκλογές!
Ξυπνάτε...ξυπνάτε.... ξυπνάτε μην σας προλάβουν οι άλλοι και θα 'ναι πλέον αργά.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ!
Φαίνεται καθαρά στα μάτια σας μπροστά ή δεν θέλετε να το δέχτειτε, ούτως κι αλλιώς εσείς θα το δέχτείτε με τις δύσκολες μέρες που μας έρχονται και αυτό θα 'ναι το χέρι σας το πότε θα ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ, επίτελους. Πόσες σφαλιάρες θα αντέξετε;;; Πόσες;;;;;;;;;;;;;;;; Είναι το χέρι σας.....

Και κλείνουμε την ανακοίνωση αυτή, με τα λόγια του Παΐσίου που είχε πεί:
"Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε..."

Έλληνες Youtubers
Υ.Γ.: Θα ξαναρθεί το δημοψήφισμα λια σύντομως....

http://asimpiestos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...