Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΗΠ-Ε-Ι 666)

Εφόσον έχουμε πλέον την ..."τιμή".... να μας διορίσουν (με τις ευλογίες και προτροπή του Καρατζα-φυρερ του ΛΑ.Ο.Σ. - Εψιλον 666) ως νέο κατοχικό μας πρωθυπουργό - δικτάτορα τον μασόνο Λουκά Παπαδήμο μέλους της κλειστής Λέσχης της Τριμερούς Επιτροπής, δημιουργηθείσα το 1973 από τον εβραιομογγόλο σεφαραδείμ διεθνή τραπεζίτη - αρχιτοκογλύφο Δαβίδ Ροκφέλερ ως πρώην ιδιοκτήτη της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ - Federal Reserve (πριν αυτή εκπωληθεί στην Κεντρική Τράπεζα της Κίνας) με σκοπό την ίδρυση της πρώτης βραχυπρόθεσμης Α' Δυτικής Παγκοσμιοποίησης ή "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" του άξονος ΗΠ-Ε-Ι (ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ) ή άξονος "666" που σχεδιάζεται από την υπερστοά HONG Κίνας να προβοκάρει με τυπική ηγέτιδα την Ελλάδα και τους ταλαίπωρους "Εψιλον-ΛΑ.Ο.Σ. 666" τον κολοσσό άξονα Σαγκάης ή "Ρ.Ι.Κ." της Κίνας 888 (Ρωσίας - Ισλαμ - Κινας) ώστε αυτός ο κολοσιαίος στρατός της Ρ.Ι.Κ. των 200.000.000+ (ιδε "Αποκάλυψη") σαρωτικά αντεπιτηθέμενος να γενοκτονήσει την λευκή και μαύρη φυλή (ήδη τελείται οικονομική γενοκτονία της δύσης από την Κίνα) με πρώτους γενοκτονημένους τους προβοκάτορες του "ΛΑ.Ο.Σ. 666", δια την ίδρυση της τερματικής Κινεζικής Β' Παγκοσμιοποιήσεως ή "Βασιλείας του Σιν-Σιων-Σενταϊ-Τζεντάϊ-
Ιεχωβα, Νέου (κατεστραμμένου) Κόσμου 888", το ιστολόγιο "Ελλην & Χάος" θα αποδεσμεύσει κάποια νέα στοιχεία που υπέπεσαν στην προσοχή του:

...όπως π.χ. την απόρρητη σφραγίδα της Τριμερούς Επιτροπής, που αναπαριστά τέρατα δράκους και το σινικο-σιωνιστικό αστέρι της HONG

Η επιγραφή αναφέρει στα Λατινικά: "Noster Ordo Seclorum" = "H Τάξη μας ανά τους αιώνες" (ΝΕΑ ΤΑΞΗ 666 ή Novus Ordo Seclorum)
και "Ego Terminatio - Ego Fides - Ego Sceptrum" = "Εγώ/ή Εμείς καθορίζω ορια - σύνορα (αυτοδιάθεση - (κρατών)) / εγώ πιστεύω (στον Σιν - Σιων -Τζενταϊ) / εγώ (είμαι) σκύπτρο ??"

Πιθανότατα η λατινική φράση υπονοεί ότι η Τριμερής έχει το στόχο του νέου καθορισμού της αυτοδιάθεσης των κρατών (εθνικής ανεξαρτησίας) με κατάλυση της επιμέρους εθνικής τους ανεξαρτησίας και συγχώνευση τους σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666 του άξονος ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ υπο το Σκύπτρο της Τριμερούς Επιτροπής και την υπόγεια καθοδήγηση της ύπατης υπερστοάς HONG (εξού και το έμβλημα με τους ερπετοειδείς δράκους).... Φυσικά ακόμα και η Τριμερής Επιτροπή είναι πολύ χαμηλά στη δρακονιανή ιεραρχία και δέχεται με τη σειρά της διαταγές από τους αρχιραββίνους Βαρούχ της υπερστοάς BENEN BERITH ή "Στοάς Μεγάλης Δρυός" Νέας Υόρκης και από την Δυτική Ανώτερη Μασονική εβραιομογγολική Υπερ-Στοά +/-A.O.A. Λονδίνου από την οποία δέχεται διαταγές και ο Καρατζαφύρερ και η Ναζιστική Μαύρη Διεθνής μέσω της αμέσως υφιστάμενης GOLDEN DAWN OF THE OUTER (ή Χρυσής Αυγής του Εξωτερικού) και μέσω του αρνητικού M.T.M. ή Θεοσοφικής Εταιρείας Ελλάδος.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

10:06 του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Η «Τριμερής Επιτροπή» (“Trilateral Commission”) ιδρύθηκε τον Ιούλιο 1973 από τον Ντέϊβιντ Ροκφέλερ για «την προώθηση της στενότερης συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ, Ευρώπης και Ιαπωνίας» (παγκοσμιοποίηση υπό την κυριαρχία των ΗΠΑ).

Ο πρώην συντηρητικός και μετέπειτα Δημοκρατικός Γερουσιαστής Μπάρι Γκολντγουότερ γράφει στο βιβλίο του ότι η Τριμερής Επιτροπή είναι ουσιαστικά «μια επιδέξια, συντονισμένη προσπάθεια για να πάρει τον έλεγχο και να ενοποιήσει τα τέσσερα κέντρα της εξουσίας : Πολιτική, Νομισματική, Πνευματική και Εκκλησιαστική, ώστε να δημιουργηθεί μια παγκόσμια οικονομική δύναμη ανώτερη ανώτερη από τις κυβερνήσεις των εθνών».

Ο διανοητής Νόαμ Τσόμσκι άσκησε δριμεία κριτική σε έκθεση της Τριμερούς Επιτροπής υπό τον τίτλο «Η Κρίση της Δημοκρατίας» και την κατηγόρησε για «παραβιάσεις της δημοκρατίας από την άρχουσα καπιταλιστική ελίτ», ενώ άλλοι έχουν υποστηρίξει ότι η Τριμερής Επιτροπή του Ροκφέλερ και του Μπρζεζίνσκι είναι μια «συνωμοτική οργάνωση επιβολής της παγκόσμιας νέας τάξης».

Ανάμεσα στα μέλη του ευρωπαϊκού γκρουπ της Τριμερούς Επιτροπής (σύνολο 170 μελών) συναντάμε τα ονόματα : Οδυσσέας Κυριακόπουλος (βιομήχανος), Αλέξης Παπαχελάς (δημοσιογράφος), Γιώργος Βασιλείου (πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας), Παναγής Βουρλούμης (πρώην πρόεδρος ΟΤΕ) και Λουκάς Παπαδήμος (νυν πρωθυπουργός της Ελλάδας).


Το επίσημο site τους με τους 3 αντιπροσώπους τους (ΗΠΑ - Ευρώπης - Ιαπωνίας) και τις 3 αντίστοιχες αντιπροσωπευτικές γλώσσες.

Το έμβλημα τους που σκιαγραφεί το 666 ως τον γεωστρατηγικό αριθμό που έχει καθορίσει η υπερστοά HONG για τον άξονα ΗΠ-Ε-Ι trilateral ή Τριμερής, ως δήθεν τάχα αντίχριστη αμαρτωλή δύση - νέα τάξη που νομοτελειακά της αξίζει να γενοκτονηθεί από τον τιμωρό Κίνα 888 (ΙΗΣΟΥΣ) του άξονος Ρ.Ι.Κ., ώστε να παραλύσουν τελείως τα ένστικτα επιβίωσης της λευκής + μαύρης φυλής στον Κινεζοεβραικό Αρμαγεδδώνα και προ του Αρμαγεδδώνος..

Ακούστε και την πολύστροφη Λιάνα Κανέλλη που αν και ατυχώς και προδοτικώς και ηλιθίως είναι εγκλωβισμένη στους εβραίους του ΚΚΕ δηλαδή του Καρολου Μαρδοχάϊ - Marx, των Κολοζώφ και Μαϊλη - Ισμαήλ ...., μερικές φορές την ξεφεύγουν κάποιες πικρές αλήθειες..

Κατα τ'αλλα περίμεναν επιμελώς και καθυστερούσαν ..."όλως τυχαίως" την (τελετουργική) ορκωμοσία της νέας κατοχικής κυβέρνησης ώστε να συμπέσει με την (Τελετουργική) ημερομηνία 11-11-11 της καμπαλιστικής αριθμολογίας των δαιμονιζόμενων δρακονιανών αρχιμασόνων της "Νέας Δρακονιανής Εποχής ή Νεου Κινεζικού Κόσμου 888", ενώ ο Παπαδήμου είναι όλως τυχαίως ο 11ος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση...να τον χαιρόμαστε...
Όπως βλέπετε τα σχέδια τους προχωράνε μια χαρά και το ΛΑ.Ο.Σ.-666 είναι ένα βήμα πριν την τελική εξουσία, δηλαδή πριν την τελική σας γενοκτονία σε 2 φάσεις (1=>Μυστρά 2=>"Δώρο" Κων/πολη)...
Και θα συνεχίσουν να προχωράνε τα σχέδια τους μια χαρά μέχρι την οριστική σας γενοκτονία, εφόσον εσείς κοιμάστε και δεν αντιδράτε με ένοπλη εξέγερση - ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ( και όχι γιαλατζί ψευδο-επανασταση γλυκου νερου "αγανακτισμένων") και ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ των 300ων προδοτών της "Βουλης"-Αβουλίας των ελλήνων, ώστε να πάρει τη χώρα επιτέλους ένα ελληνικό χέρι -μη μασονικό- και αληθινά πατριωτικό που θα δουλέψει για την εθνική ανεξαρτησία την αυτονομία και άμυνα και υπερισχύ της Ελλάδος και δεν θα δουλέψει για κανέναν άλλον Κινεζοεβραίο γενοκτόνο πούστη. Και στους όρχεις μας τα χρέη..τα οποία θα τα πάρουμε πίσω όσα μπορούμε από τις περιουσίες των προδοτών κλεφτών και των συγγενών των προδοτών που θα πρέπει να κατασχεθούν και απαλλοτριωθούν άμεσα υπέρ του ελληνικού δημοσίου! Και στην τελική ανάλυση στους όρχεις μας τα εικονικά & πραγματικά χρέη, διότι Ο ΜΕΓΑΣ ΗΡΩΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ ΕΛΕΓΕ: "Την ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες!" Καταλάβατε όλοι εσείς;;
Καταλάβατε και εσείς οι απόστρατοι αξιωματικοί;;; Ναι σε εσάς τα λέμε και σε εσάς τους χαμηλόβαθμους μη μασόνους αξιωματικούς... συνεχίστε όλοι εσείς να χάνετε πολύτιμο χρόνο δημιουργώντας στημένα κόμματα (του εβραιοΠΑΣΟΚ και του ναζιστικού προβοκατόρικου ΛΑ.Ο.Σ.) και συνεχίστε να μην ανατρέπετε με τη Βία και με Θανατικές Ποινές τους προδότες καταχραστές πολιτικούς για να έλθει και για εσάς και τις οικογένειες σας η γενοκτονία μια ώρα αρχύτερα... συνεχίστε λοιπόν ...και θα δείτε.


Δειτε τον Καρατζαφερη και τον Παπαχελα, αυτα τα δυο συμπαιγνιακα μουνοσκυλα, να εκπεμπουν μασονικες χαρουλες για την Τριμερη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...