Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αποφασισμένοι σε Δράση


ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ από την συμπαιγνία των αστικών κομμάτων, του χρηματιστικού κεφαλαίου και των Μ.Μ. Εξαπάτησης , πως τάχα… ψάχνονται για το όνομα «του πρωθυπουργού». Από τις 3 Νοέμβρη γράφαμε ότι ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ υπό την πρωθυπουργία, του Λουκά Παπαδήμα.
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ. Ο επί μιας δεκαετίας αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, με την βέβαιη πρωθυπουργία του, όχι μόνο δε θα χρησιμοποιείται ως «μαριονέτα» των πολιτικών αρχηγών και των κομμάτων που συμβάλουν στην εκλογή του, αλλά θα χρησιμοποιεί το Ελληνικό κοινοβούλιο (ως κουκλοπαίκτης και για λογαριασμό των διεθνών χρηματιστών ΕΚΤ και ΔΝΤ ) σε βάρος του Ελληνικού λαού, της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας.
Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να είναι «προσωρινή» και θα υποτάξει πλήρως την διακυβέρνηση της χώρας μας στο διευθυντήριο των χρηματιστών της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Είτε γίνουν οι εκλογές σε τρείς μήνες ή σε δύο χρόνια, και αν ο Ελληνικός λαός δεν κατορθώσει να ανατρέψει το συντομότερο την «μεταβατική κυβέρνηση», αυτή θα γίνει ο δούρειος ίππος , όχι μόνο για να κτυπηθούν τα εργατικά και λαϊκά εισοδήματά κάτω από τα όρια της φτώχιας, αλλά και για να περάσουν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές και τα εδάφη της χώρας μας στην ιδιοκτησία των χρηματιστών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Στην συνθήκη για τη θέσπιση του Συντάγματος της Ευρώπης , όπου σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΚΤ προβλέπεται και η αποδοχή από τα κράτη μέλη να αποκτά (η ΕΚΤ) κινητή και ακίνητη περιουσία, από τα υποτελή σε αυτήν κράτη. ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ- ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
http://www.facebook.com/apofasismenoisedrasi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...