ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

ΟΥΤΕ «ΕΘΝΙΚΗΣ» ΟΥΤΕ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ…

Και μιλάμε φυσικά για το πολιτικό ανεμογκάστρι που θα είναι προϊόν της εξωσυζυγικής σχέσης των επικοινωνιακών τσαλιμιών με την πολιτική υποκρισία.
Και δε θα είναι εθνική διότι:
1.Δεν επιβάλλεται από τις προτεραιότητες και τις ανάγκες αυτού του λαού, αλλά από την «αγωνία» των χορογράφων για την ανεμπόδιστη συνέχιση των γεωπολιτικών τους σχεδιασμών που οδήγησε στην απόλυτη καταδυνάστευσή του.

2.Δεν είναι προϊόν της πολιτικής ετυμηγορίας αυτού του λαού, αλλά καρπός των εντολών που εκπορεύονται εκτός συνόρων, από όλους αυτούς που αμφισβητούν πλέον ευθέως το δικαίωμά του σε αξιοπρέπεια και εθνική κυριαρχία.

3.Αποκλείει την κοινωνία που υποτίθεται ότι φιλοδοξούν να «σώσουν» οι πολιτικοί σωματέμποροι της ελπίδας της, από το ρόλο του πρωταγωνιστή. Και στη θέση της έχει εγκατασταθεί ή πολιτική ίντριγκα, η πολιτική συναλλαγή, οι κλειστές πόρτες και τα «κόκκινα» τηλέφωνα της «άμεσης» επικοινωνίας των νταβατζήδων με τους κοτζαμπάσηδες που παζαρεύουν το μέλλον της με προδιαγεγραμμένη την καταστροφή της.

Κυρίως όμως, δεν μπορεί να είναι «εθνική» μια λύση που φτιάχτηκε στο δοκιμαστικό σωλήνα της δικτατορίας των τραπεζιτών, και επιβάλλεται ντε φάκτο και απροκάλυπτα με τη μορφή του κατοχικού τελεσιγράφου, από τις δυνάμεις κατοχής στους ντόπιους πολιτικούς αχυρανθρώπων τους.

Και φυσικά δεν θα είναι «σωτηρίας» αυτό το έκτρωμα κι αυτό διότι:
1.Δεν αποσκοπεί στην απαλλαγή αυτού του λαού από τα δεσμά που τον καταδυναστεύουν, αλλά στη νομιμοποίηση και την παγίωση του γενικευμένου πλιάτσικου από τους κατοχικούς δυνάστες του...

2.Δεν προσβλέπει στην οργάνωση της πανεθνικής αντεπίθεσης για την ανάκτηση της εκχωρημένης εθνικής αξιοπρέπειας, αλλά επιχειρεί να ρευστοποιήσει το ιδιότυπο «ομόλογο» του κοινωνικού αποπροσανατολισμού, με στόχο την πανεθνική υποταγή στην εντολή των αφεντικών που επιβάλει την «αξιοπρεπή» διαχείριση των συμβολαίων της υποτέλειας και της συντεταγμένης παράδοσης της χώρας.

Γι αυτό και η διευθέτηση αυτής της ιδιότυπης κουμπαριάς, «τσούζει» τους εμπνευστές της που επιδιώκουν να βάλουν στο χέρι με τρόπο αμετάκλητο την κοινωνική αξιοπρέπεια σ αυτή τη γωνιά του πλανήτη, πονάει όμως την Ελληνική κοινωνία που προς το παρόν παρακολουθεί σιωπηλή τις εξελίξεις, ξέρει ωστόσο καλά πως αν δεν ξεσηκωθεί, αυτή η νύχτα ντροπής θα είναι και η τελευταία της νύχτα πριν από το εκτελεστικό απόσπασμα της ζωής και της ιστορίας.

Το Σύνταγμα παραβιάστηκε…
Η Πολιτική εκτροπή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Όλι Ρεν υπαγορεύει θρασύτατα και χωρίς περιστροφές πως «Θέλουμε μια κυβέρνηση ευρύτατης δυνατής συναίνεσης για να…»

Καταλάβατε τώρα???
Ποιος θα κυβερνιέται??? Ο Έλληνας πολίτης.
Πως θα κυβερνιέται??? Με τον τρόπο που επέλεξε η Γκεστάπο και η δικτατορία των τραπεζιτών.

Συγχαρητήρια κύριε Παπανδρέου που προσυπέγραψες συμφωνίες ντροπιαστικής υποτέλειας σε βάρος του ίδιου του λαού σου…

Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά που επιμένεις στην ανατροπή του. Όχι για να τον δικάσεις παραδειγματικά για τα ατιμωτικά του εγκλήματα, αλλά για να τον «ξεπλύνεις» να καταστείς συνένοχος στο έγκλημα και στην απάτη, και να μοιραστείς μαζί του τη θέση του δήμιου στην αντεθνική γκιλοτίνα σε βάρος του λαού και του τόπου.

Φαίνεται πως τελικά το Γουδί αναγορεύεται σε αγαπημένος τουριστικός προορισμός για τους πρωταγωνιστές του πολιτικού συστήματος.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/
Δημοσίευση σχολίου