Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μια ΕΛΛΑΔΑ για τον ΠΟΥΤΣΟ


Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα είναι στο χείλος του γκρεμού. Είμαστε ένα λαός "για τον πούτσο" σε όλα μας....Οι βουλευτές που ψηφίζουμε, μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας, αλλά ΔΕΝ έχει τιμωρηθεί ούτε ένας και εμείς κάνουμε ουρά στα γραφεία τους...
Εδώ ο άλλος στη Βουλή "κουνούσε το δάκτυλο" με ύφος στους υπόλοιπους επειδή αποδείχθηκε ότι έφαγε ΜΟΝΟ 200.000 ευρώ (αστεία ποσά) για ένα σπιτάκι της κόρης του και με το δίκιο του (!!!) θεωρεί ότι είναι και αθώος γιατί συγκριτικά με τους άλλους "δεν έκανε και τίποτα σοβαρό".
Εδώ σου ομολογούν ότι "ναί πήραμε στα ταμεία μας 1εκατ ευρώ μίζα από ξένη εταιρεία" και δεν έγινε καν έρευνα "ποιός, τί, πού".
Ο άλλος πέφτει από τα μπαλκόνια γιατί είχε γαμήσει όλα τα ταμεία και παράλληλα είχε βίντεο όπου προφανέστατα άφηνε υπονοούμενα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του τότε ''Μεγάλου'' και προσπαθούν τα ΜΜΕ να σε πείσουν ότι "πήγε να αυτοκτονήσει από τύψεις επειδή έχει γκόμενα", κάτι που αν ίσχυε έστω στο ελάχιστο, η μισή (αν όχιόλη!) Ελλάδα θα είχε αυτοκτονήσει!
Τις τελευταίες μέρες δε ''ζούμε'' το απόλυτο πολιτικό ξεπεσμό...από τον επικεφαλής της κυβέρνησης που τα έχει χαμένα γιατί ξέρει ή δεν ξέρει που βρίσκεται-τι μας περιμένει και δεν μπορεί να μας το πει μέχρι τους πολιτικούς αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων που ξέρουν τι μας περιμένει το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα..

«Η διεφθαρμένη Νέα Δημοκρατία, που διόγκωσε το έλλειμμα στο 15% του ΑΕΠ και ξεδιάντροπα είπε ψέματα για αυτό τώρα θέλει να ξαναγίνει κυβέρνηση της Ελλάδας» ...Δεν το λεω εγώ ΑΛΛΑ Ο ΡΟΥΜΠΙΝΙ και συνεχίζει...



«Η ''Ελληνική αλεπού'', που λεηλάτησε το κοτέτσι, τώρα ισχυρίζεται ότι θέλει να το ‘φρουρήσει’ ξανά. Η αξιοπιστία τους είναι πιο βρόμικη κι από τη λάσπη» δηλώνει ο διάσημος οικονομολόγος.


Καλα για Τσίμπρα και Παπαρήγα ούτε λόγος να γίνεται.. αυτοί ακόμα και οι εξωγήινοι να μας την πέφτουν θα ζητάνε εκλογες!!!


Όλες οι ομάδες χρωστάνε στο Δημόσιο (αρκετές μάλιστα εκμεταλλευόμενοι κάποια αστεία άρθρα
έσβησαν τεράστια χρέη), αλλά παρόλα αυτά κάνουν μεταγραφές και όλα μέλι-γάλα. Τί να λέμε τώρα ?
Ενώ προχτές ξεκίνησαν κάτι συλλήψεις επιχειρηματιών για το εν λόγο αδίκημα...

Περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ είχε γλυτώσει η ΑΕΚ -την αναφέρω απλά για παράδειγμα- με το
περίφημο άρθρο 44. Δηλαδή, ουσιαστικά το Δημόσιο έχασε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που πήγε στις τσέπες των μάνατζερ, των προέδρων και σε "μερικά παλτουδάκια" που είψαν ψωνιστεί από αυτούς !
Αλλά, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Τέλος. Ένας λαός ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Και δεν μας φταίει ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΚΕΛ. Γιατί να πληρώσει η Μέρκελ και ο γερμανικός λαός (ή γενικότερα της Ευρώπης) τα λεφτά της ΑΕΚ, της PROTON BANK, τις μίζες των πολιτικών μας και όλα τα συναφή?
Όπως αυτό της αγοράς, το 1997, 30 ηλεκτροκίνητων μηχανών έλξης και 100 βαγονιών, που τελικά δεν χωρούσαν στις ράγες του υπάρχοντος σιδηροδρομικού δικτύου! Πρόκειται για σκάνδαλο 235 εκ. ευρώ !Νά'ταν μόνο αυτά τα σκάνδαλα..να'ταν μονο αυτά...

Και μετά σου λένε "φταίει ο λαθρομετανάστης". ...ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...
Με 235 εκ.ευρώ για τα"βαγόνια-φάντασμα" ή ακόμα και με τα 40 εκ.ευρώ της ΑΕΚ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΩ ΟΠΑΔΙΚΑ Η' ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.
-άλλη μια νοοτροπία του ΜΑΛΑΚΑ του ΕΛΛΗΝΑ-), σου ΤΑΪΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ !
Εδώ υπάρχει ΑΝΕΡΓΙΑ σε ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΧΗΜΙΚΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και ούτω καθεξής.
Λέτε να ήρθαν ΒΙΟΛΟΓΟΙ και ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές και να "έφαγαν" τις δουλειές των δικών μας ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ! Προφανώς, όλο αυτό το μεταναστευτικό ρεύμα ΕΦΑΓΕ ΠΙΟ ΛΑΪΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ και ΕΡΓΑΣΙΕΣ από κάποιουςΈλληνες (καμία αντίρρηση), αλλά κατά βάση δεν φταίνει ούτε στο 20% για το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΦΑΣΜΑ της ανεργίας ! Διότι ούτε καν 20% δεν είναι οι Έλληνες που δούλευαν ως σερβιτόροι ή να έφτιαχναν μερεμέτια κτλ.


Για ποιά Ελλάδα μιλάμε ? Τί Αριστοτέλης, Αριστοφάνης και μαλακίες τούμπανο ? Τί
σχέση έχουμε εμείς με τους αρχαίους Έλληνες ? Εδώ και πολλά έτη είμαστε ένα
από χειρότερα κράτη παγκοσμίως γεμάτο λαμόγια, "ωχ αδερφισμό" και το "ας το
βολέψουμε τώρα και μετά βλέπουμε".
Το ίδιο ισχύει και για τα πολιτικά αλλά και τις
ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ είναι εκεί και ο Έλληνας.


http://www.pirgiotis.gr/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=57

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...