Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τουρκία: Να πως μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα Read more: http://ermisaggelioforos.blogspot.com/#ixzz1dNAzAXlv

Η Τurkiye με τον τίτλο « Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Εργασίας Οζιντζε είπε: αν γίνει ελεύθερη διέλευση θα απογειώσουμε την Ελλάδα» γράφει ότι ο Ερσίν Οζιντζε παρουσίασε συνταγή λύτρωσης για την Ελλάδα που κάνει αγώνα με την πολιτική κρίση.
Ο Οζιντζε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους λόγω των εγκαινίων του 16ου υποκαταστήματος της Τράπεζας στις χώρες της ΕΕ και του 1ου στην Σόφια, είπε ότι την Ελλάδα μπορεί να την σώσει η Τουρκία και πρόσθεσε:
«Η Τουρκία μπορεί να παράσχει μεγάλη συμβολή στην Ελλάδα. Εμείς τι κάναμε μετά την κρίση; Χτυπήσαμε την πόρτα των Ελλήνων φίλων μας και πουλήσαμε τις τράπεζές μας σε εκείνους. Τώρα θα πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους και εκείνοι. Θα πρέπει να ανοίξουν όλα τα νησιά στην ελεύθερη διακίνηση . Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν μια δομή ωσάν να συμπληρώνει η μία την άλλη από πλευράς τουρισμού. Ο άνθρωπος που έρχεται στην Έφεσο, θα πρέπει να μπορεί να περνάει στην Ελλάδα και αυτός που μεταβαίνει στην Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να περνάει και στην Τουρκία. Η Τουρκία διαθέτει ένα τέτοιο δίκτυο που μπορεί να απογειώσει την Ελλάδα. Είναι ακριβώς εποχή που θα πρέπει να έρθουν οι Έλληνες σε μας».
Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Yeni Safak στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Μπορούμε να απογειώσουμε την Ελλάδα»
Η Radikal αναφέρεται στις ίδιες δηλώσεις στο σαλόνι της εφημερίδα με τον τίτλο « Αν ανοίξει τις πόρτες της θα απογειώσουμε την Ελλάδα»
Η Αksam αναφέρεται στο ίδιο θέμα στις εσωτερικές σελίδες; Με τον τίτλο « Ο Οζιντζε είπε τώρα είναι καιρός να έρθουν οι Έλληνες σε εμάς. Η Τουρκία μπορεί να απογειώσει την Ελλάδα »
Στις ίδιες δηλώσεις αναφέρεται και η Hurriyet στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Στην περίπτωση που η Ελλάδα συνεργαστεί μαζί μας τότε θα απογειωθεί».


Tο είδαμε...http://whitetoweraris.blogspot.com/2011/11/blog-post_11.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+OxiAlloKapboyno+%28OXI+ALLO+KAPBOYNO%29

Read more: http://ermisaggelioforos.blogspot.com/#ixzz1dNB6Dhi0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΚΜΗ βοτανική θεραπευτική προσέγγιση

  Με σχεδόν 2 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Είναι το προστατευτικό τοίχος του οργανισμού...